HD_MRK
SNGL
CNTNT
Opnames RTL4 - Zo kan het ook

Opnames RTL4/Z

Medio januari zijn er bij FlexAssessment tv-opnames gemaakt voor het RTL4/Z-programma: ‘Zo kan het ook’. In april is de uitzending. Uiteraard komt het filmpje ook op de site te staan. Ons tv-debuut zal zeer waarschijnlijk niet leiden tot een tv-carrière… Maar naar verwachting wel tot een verdere verspreiding van ons gedachtegoed en onze werkwijze. De ervaring – in de zin van nieuw, hilarisch, best ook spannend en ‘uit je comfort-zone’ – hadden we in ieder geval voor geen goud willen missen.

 
 

Meer nieuws

DSPL-NWS-B-YEAR
Enkele weetjes, feitjes en aardigheidjes van vóór 2024:
2023
Ondertekening Raamovereenkomst FlexAssessment

Nieuwe Raamovereenkomst

Opnieuw heeft FlexAssessment een mooie opdracht gegund gekregen bij een grote, belangrijke en maatschappelijk betrokken organisatie. En opnieuw zijn wij trots. Op onszelf én op alle psychologen, die met zoveel inzet, betrokkenheid en professionaliteit de klanten van FlexAssessment van ’top of the bill’ dienstverlening voorzien. Wij hebben er weer alle vertrouwen in dat wij in gezamenlijkheid aan de realisatie van de beoogde doelen van onze nieuwe opdrachtgever bij zullen dragen. Alvast veel dank aan jullie allen! Het bewijst zich telkens weer: samen bereiken we meer!

Toon meer tekst

Ondertekening Raamovereenkomst FlexAssessment Ondertekening Raamovereenkomst FlexAssessment

Alles over Assessments Academy

De AoA Academy – Science update 2

Leuk, interessant en inspirerend! Donderdag 21 september organiseert onze samenwerkingspartner ‘Alles over Assessments Academy’ Science Update 2: Impressiemanagement, mét en zonder AI. Zie hieronder het programma:

Toon meer tekst
De toekomst van assessments

De toekomst van assessments

Assessments spelen sinds decennia een belangrijke rol bij de selectie en ontwikkeling van medewerkers. Dit zal naar ons idee zo blijven, maar wij schatten in dat vorm en inhoud van assessments zullen veranderen.

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in de toekomst van assessments is de toepassing van nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en virtual reality/game based assessments. Technologieën maken het mogelijk om assessments te ontwikkelen die (nog) objectiever, betrouwbaarder en voorspellender zijn. AI kan bijvoorbeeld worden gebruikt om patronen te identificeren in de antwoorden van kandidaten, waardoor een betrouwbaarder beeld gevormd kan worden van iemands drijfveren, ambitie, motivatie en vaardigheden.

Toon meer tekst

Een andere trend is de toename van online assessments, die steeds meer worden gebruikt vanwege de flexibiliteit en schaalbaarheid. Door assessments online aan te bieden, kunnen organisaties tijd en geld besparen, terwijl kandidaten de mogelijkheid hebben om onderdelen van het assessment in eigen tempo en op eigen locatie af te leggen.

Ten slotte zullen assessments nog meer worden afgestemd op de specifieke behoeften van organisaties en individuele werknemers. Assessments kunnen nog beter maatwerk ingericht worden, waardoor het mogelijk wordt organisatie-en/of werknemer specifieke vraagstellingen scherper en trefzekerder te onderzoeken.

Assessments zullen blijven evolueren en aangepast worden aan de veranderende behoeften van organisaties en de arbeidsmarkt. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën en het personaliseren van assessments, kunnen organisaties beter voorspellen welke kandidaten het meest geschikt zijn voor een bepaalde functie en kunnen werknemers zich beter ontwikkelen en groeien in hun carrière.

Meer weten over (toekomstige) ontwikkelingen? We gaan er graag met je over in gesprek.

2022
De arbeidsmarkt in beweging

De arbeidsmarkt in beweging

Als gevolg van de Corona pandemie ondergaat de arbeidsmarkt grote veranderingen.

Een belangrijke ontwikkeling is de aanzienlijke toename van de wens van werknemers (meer) thuis te werken. Veel bedrijven hebben tijdens de pandemie gezien dat werknemers prima productief kunnen zijn als zij vanuit huis werken. Sterker, in een aantal sectoren blijken werknemers productiever wanneer zij (deels) vanuit huis werken, dan wanneer zij full time ‘op kantoor zijn’. Steeds meer organisaties besluiten daarom deze werkvorm permanent te omarmen.

Toon meer tekst

Daarnaast is er meer aandacht voor scholing en bijscholing van werknemers. Met de snelle technologische ontwikkelingen is het belangrijk dat werknemers hun vaardigheden bijhouden om effectief te blijven in hun vakgebied. Bedrijven zijn meer en meer aan het investeren in het opleiden en trainen van medewerkers.

Een andere verandering op de arbeidsmarkt is de groeiende behoefte aan professionals op het gebied van duurzaamheid. Bedrijven investeren meer en meer in duurzaamheid en dientengevolge ontstaan er steeds meer vacatures voor mensen met expertise op dit gebied.

Ook zien we de ontwikkeling dat steeds meer mensen niet gebonden willen zijn aan een vaste baan en zoeken naar mogelijkheden om te werken als freelancer of als zelfstandig ondernemer. Bedrijven zullen hierop in moeten spelen door meer freelance-opdrachten aan te bieden en flexibele(r) werkvoorwaarden te creëren.

Zowel voor werkgevers als werknemers kunnen assessments, training en coaching een positieve bijdrage leveren aan de professionele (door)ontwikkeling van mensen, aan de vergroting van de aantrekkelijkheid van werkgevers voor sollicitanten, en de match tussen competenties van werknemers en de functie-eisen.

Wil je meer weten over wat FlexAssessment met betrekking tot bovenstaande kan betekenen? Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek om de meerwaarde, relevantie en effectiviteit van onze dienstverlening aan je toe te lichten.

2021
tekenen contract

Twee aanbestedingen gaan naar FlexAssessment

In onze nieuwsrubriek is het lang stil geweest. Betekent dat dat wij geen nieuws hebben? Zeker niet! Sterker, we hadden het zo druk met al het ‘nieuws’ dat we er simpelweg niet aan toegekomen zijn om dat hier kenbaar te maken. Het grootste nieuws is toch wel dat FlexAssessment afgelopen jaar twee aanbestedingen heeft gewonnen. Het betreft grote opdrachten waar we onze handen vol aan hebben. We zijn er erg blij mee en trots op: onder ons motto ‘samen bereik je meer’ mogen wij de komende jaren assessment dienstverlening voor deze organisaties verzorgen. Hoe mooi is dat?!

Toon meer tekst

Maar soms was het ook ‘zoeken’ afgelopen jaar. Wat voor bijna iedereen gold (en nog geldt), gold ook voor ons: hoe vind je je weg in Corona-land? En hoe om te gaan met de consequenties ervan op de organisatie? Wij hebben het geluk dat ons werk voor een belangrijk deel ook online uitgevoerd kan worden. Gelukkig waren er veel klanten die hierin mee konden gaan en hebben wij nog behoorlijk wat organisaties en medewerkers van advies kunnen voorzien. Wij prijzen ons dankbaar dat we dit hebben kunnen doen. Veel organisaties hebben hun werkzaamheden (nagenoeg) stil moeten leggen. Dat hakt er in. Financieel, qua moreel en in het (niet kunnen) vooruit plannen. FlexAssessment wenst een ieder die zware hinder ondervonden heeft en/of nog steeds ondervindt van de Corona maatregelen alle sterkte en moed om door deze lastige tijd heen te komen. Mocht je daarbij hulp nodig hebben in het kader van in-, door- of uitstroom vraagstukken weet ons dan te vinden. We helpen graag in deze soms barre tijden.

2020
Loopbaan coaching

NL leert door: gratis ontwikkeltraject

De impact van het Coronavirus zorgde in maart van dit jaar voor ongeloof en verbijstering. Inmiddels zijn, naast alle emotionele beroering, voor velen ook de economische consequenties merkbaar. De Corona-maatregelen beginnen hun tol te eisen, ook op de arbeidsmarkt. Of je nu in loondienst of als zelfstandige werkt, werk zoekt of bang bent dat binnenkort te moeten doen: de kans is groot dat je met vragen en onzekerheden te maken hebt.

Toon meer tekst

Wil je advies? Bijvoorbeeld over hoe je loopbaan het beste te vervolgen, welk werk het beste bij je past, hoe succesvol te solliciteren of waarop je je het beste verder kunt ontwikkelen? Vraag dan een kosteloos ontwikkeltraject bij ons aan.

Binnenkort start ronde twee van ‘NL leert door’. Met deze subsidie van € 700,- per persoon maakt de overheid het voor jou mogelijk om gratis loopbaanadvies van onze arbeidspsychologen te krijgen. Met ons team loopbaancoaches staan we klaar om je zo goed mogelijk te ondersteunen.

Het advies bestaat uit:

 • Een persoonlijke intake
 • Het invullen van een online-arbeidsmarktscan
 • Het nabespreken van je arbeidsmarktscan
 • Het opstellen van een ontwikkelplan
 • Twee coachsessies

Interesse? Stuur je naam en telefoonnummer bij voorkeur vóór dinsdag 1 december naar info@flexassessment.nl onder vermelding van ‘NL leert door’. Wij nemen dan spoedig contact met je op om je verder te informeren en de mogelijkheden voor het traject met je te bespreken. Wees er snel bij want het aantal door de overheid gesubsidieerde trajecten is niet onbeperkt.

Zo kan het ook

FlexAssessment bij Zo kan het ook

Begin april was de uitzending op RTL4 en RTLZ. Bekijk hier het item van FlexAssessment in het programma Zo kan het Ook.

afbeelding Corona

Corona: wat doet het met jou?

Het zijn momenteel moeilijke tijden. Het Coronavirus heeft een enorme impact, wereldwijd, landelijk en wellicht ook dichtbij in jouw eigen omgeving. Zoals het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) al liet weten zijn psychologen hard nodig in deze ‘corona-crisis-tijd’. Mensen zijn ongerust, eenzaam, bezorgd. Wellicht draag jij je steentje al bij door er voor je directe omgeving te zijn; door een woord van troost, steun of gewoon door een luisterend oor te bieden.

Toon meer tekst

Maar misschien heb ook jij behoefte aan hulp, een hart onder de riem, een opbeurend woord of iemand die er eventjes voor je is. Als dat zo is, wij staan graag voor je klaar.

Hoe kan je ons inschakelen?

Wat kan je van ons verwachten?

 • Wij zetten jouw vraag uit bij onze Flex-coaches;
 • Een van onze Flex-coaches belt met je (of een andere online manier die voor jullie allebei werkt) om naar je te luisteren, je een hart onder de riem te steken, je te verwijzen naar een voor jou nuttige professional of je van algemene adviezen te voorzien.

En geen zorgen over kosten. Die zijn er namelijk niet. Wij leveren graag belangeloos een sociale bijdrage in deze bizarre tijden. Om iedereen te kunnen voorzien gaat het in de regel wel om een eenmalig contact met als achterliggend doel dat we je op weg kunnen helpen of je de goede kant op kunnen verwijzen.
Samen bereik je meer!

logo rijksoverheid

Aanbesteding gegund

Vorig jaar november heeft FlexAssessment zich als hoofdaannemer met 20 onderaannemers ingeschreven op de Aanbesteding: ‘Selectiegesprekken door psychologen’. Deze opdracht is ons gegund. We zijn bijzonder trots dat we met vereende krachten – samen met ons kernteam en een aantal externe adviseurs – deze opdracht hebben binnengehaald: de komende 4 jaar is FlexAssessment mede verantwoordelijk voor de ‘selectieboulevards’ van een grote overheidsorganisatie! We starten op 1 april 2020.

Opnames FlexAssessment - Zo kan het ook

Opnames RTL4/Z

Medio januari zijn er bij FlexAssessment tv-opnames gemaakt voor het RTL4/Z-programma: ‘Zo kan het ook’. In april is de uitzending. Uiteraard komt het filmpje ook op de site te staan. Ons tv-debuut zal zeer waarschijnlijk niet leiden tot een tv-carrière… Maar naar verwachting wel tot een verdere verspreiding van ons gedachtegoed en onze werkwijze. De ervaring – in de zin van nieuw, hilarisch, best ook spannend en ‘uit je comfort-zone’ – hadden we in ieder geval voor geen goud willen missen.

2019
ISO9001 - certificaat FlexAssessment

ISO9001 certificering voor FlexAssessment

We zijn gecertificeerd!!!

Stapel boeken

Literatuurtip: anders kijken naar organisatiegedrag

Als FlexAssessment psychologen willen we onze opdrachtgevers natuurlijk het liefst een kandidaat kunnen presenteren die een perfect match betekent. Daar zetten we onze deskundigheid, onze beste assessmentinstrumenten en natuurlijk onze ervaring en inzichten voor in. Toch blijft er nog wel eens een factor onderbelicht die voor een succesvolle match bepalend kan zijn: het organisatie DNA van onze opdrachtgevers zelf.

Toon meer tekst

In zijn boek ‘Typisch anders, de verborgen drijfveren van uw organisatie’ laat Paul Hartman ons kennismaken met dat organisatie DNA en leert hij ons anders te kijken naar organisatiegedrag met behulp van Carl Jungs concept van persoonlijkheidstypen. Bovendien laat hij ons zien hoe verschillende typen organisaties zich ontwikkelen en wat hun reflexen zijn op veranderingen.
Rekening houden met het DNA van organisaties geeft ons bij selectieprocedures de mogelijkheid om functies effectiever te definiëren en de context van een functie beter en effectiever te betrekken bij de assessment van kandidaten.

‘Typisch anders’ is als soft-cover verkrijgbaar bij Bol.com
Typisch anders, de verborgen drijfveren van uw organisatie’

‘Geef jouw talenten meer kans’ is het vervolg op ‘Typisch anders’. Paul laat ons niet alleen zien hoe en waar de talenten van individuen het best tot hun recht komen en wat de impact is van verschillende organisatietypen op iemands loopbaanontwikkeling, hij geeft ons ook tal van praktijkvoorbeelden en praktische zelf-assessment instrumenten. ‘Geef jouw talenten meer kans’ is uitsluitend als e-boek verkrijgbaar bij https://bookboon.com/nl

Geef jouw talenten meer kans

Klik hier om meer te weten te komen over de auteur Paul Hartman.

Down to Earth

Borrel & Beloftes

Afgelopen vrijdag zijn we met een aantal FlexAssessment adviseurs bij elkaar gekomen. Enerzijds om onze P van Plezier vorm en inhoud te geven: onder het genot van een drankje en hapje gezellig borrelen met elkaar! Anderzijds ook om bij te praten over vakinhoudelijke onderwerpen. Met name bleek er gedeeld enthousiasme over onze volgende stap: FlexAssessments ‘contribution to the world’. Hiertoe hebben we de afgelopen periode veel tijd geïnvesteerd in het aangaan van samenwerkingsrelaties, onder andere met Down to Earth. Hun gedachtegoed sluit mooi aan bij dat van ons. Begin volgend jaar willen we een symposium organiseren waarbij verschillende partijen hun kennis en expertise inbrengen rondom duurzame doelstellingen.

Toon meer tekst

Ons doel daarbij is niet zozeer antwoorden op complexe vraagstellingen te geven, alswel het verder op gang brengen en verspreiden van bewustwording. Ook organiseren we (zeer waarschijnlijk dit jaar nog) een filmavond waar we gezamenlijk ‘Down to Earth; the Movie’ gaan kijken en aansluitend met elkaar in gesprek gaan over duurzaamheid, vitaliteit en (zelf)regie voeren. Hierbij leggen we de link met ons cross-over assessment. Allemaal leuke, mooie, inspirerende beloftes waar we veel energie van krijgen! Op korte termijn komen we met een concrete invulling van zowel de filmavond als het symposium. Natuurlijk brengen we je op dat moment, onder andere via deze site en onze nieuwsbrief, op de hoogte. Inschrijven voor de FlexAssessment nieuwsbrief? Klik hier.

teamassessment

Ons Cross-Over Assessment slaat aan…

Een Cross-Over Assessment, de naam zegt het al, is een cross-over tussen assessment, coaching en training. Naast een individuele taxatie van iemands kwaliteiten biedt het Cross-Over Assessment de mogelijkheid een teaminventarisatie te maken. Het duurt een hele dag, is vooral een interactieve simulatie van de werkpraktijk en gericht op leren, ontwikkelen en ervaren, zowel individueel als in teamverband. Het draait voor elke deelnemer om uitproberen, oefenen, inzicht verwerven, reflecteren en nog eens uitproberen.

Toon meer tekst

We hebben deze assessmentvorm inmiddels enkele keren in de praktijk gedraaid; variërend van 3 tot 60 deelnemers. En alle keren… veel enthousiasme vanuit de deelnemers! Vanwege verzamelde inzichten, enkele doorbraken en helder geformuleerde stappen, verwoord in een concreet actieplan!

Maar ook wij zijn bijzonder enthousiast. Met name om te merken dat onze uitgangspunten als gelijkwaardigheid, laagdrempeligheid, nut, aandacht en ‘fun’ zo mooi bijdragen aan het slagen van deze assessmentvariant.
 
De voordelen van het teamgerichte Cross-Over Assessment op een rij:
Het Cross-Over Assessment heeft veel meer resultaat dan een individueel assessment: naast de individuele resultaten (meer zelfinzicht, zicht op persoonlijke sterke en minder sterke punten, etc.) levert een Cross-Over Assessment namelijk aanvullend:

 • Teambuilding. Je werkt de hele dag met jouw collega’s aan individuele én gezamenlijke opdrachten. Dit creëert cohesie;
 • Je leert naast de kracht en zwaktes van jezelf ook de kracht en zwaktes van jouw team/afdeling kennen en bedenkt gezamenlijk manieren om deze te versterken respectievelijk te ondervangen.
 • Je wordt gecoacht op je kwaliteiten en minder sterke punten: het assessment levert dus niet alleen inzicht hierin, maar ook verbetering;
 • Het groepsassessment levert stuurinformatie voor het management op: wat zijn de krachten en zwaktes van dit team? Hoe vullen we dit team het beste aan (met welk ‘type’ nieuwe medewerkers)? Hoe zit het met motivatie en drijfveren van onze medewerkers (en dus: hoe kunnen we hen het beste aansturen/motiveren/belonen)?
 •  
  Nieuwsgierig? Neem contact op met Jeroen of Jane!

  Nieuw product: FlexAssessment Niveau Certificaat

  Steeds vaker wordt er bij vacatures een vooropleidingsniveau gevraagd. Heb je geen afgeronde opleiding op het gevraagde niveau, dan kom je niet in aanmerking voor de functie. Zonde voor jou en voor de organisatie. Want wat als je het gevraagde niveau wel in huis hebt, maar dat niet kunt aantonen met een diploma? Voor die situaties hebben wij het Niveau Certificaat ontwikkeld. Een door onze registerpsychologen uitgegeven certificaat waarin we jouw (mbo/hbo/academisch) werk- en denkniveau aantonen. Dit certificaat kan je gebruiken om in aanmerking te komen voor vacatures en opleidingen. Je beschikt hiermee immers aantoonbaar over het gevraagde niveau. Ook het toevoegen van het certificaat aan je CV en Linked-In kan je profiel ten opzichte van de arbeidsmarkt versterken. En het mooiste? Het Niveau Certificaat is snel en betaalbaar te verkrijgen. Meer weten? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.

  FlexAssessment - a star is born

  A star is born…

  Met heel veel plezier, inspiratie, toewijding en (oké) ook enige stress hebben we onze nieuwe website opgebouwd. Samen met onze websdesigner Murk van Leyden zaten we regelmatig achter de tekentafel om te brainstormen, bij te slijpen, teksten te schrijven en beeldmateriaal te zoeken of ontwerpen. Op vrijdag 4 januari 2019 ging de nieuwe site ‘live’. We zijn er super blij mee!
  website FlexAssessment in ontwikkelingwebsite FlexAssessment in ontwikkeling 2

  2018
  FlexAssessment - Koers bepalen 2019

  Koers bepalen voor 2019…

  In de zomer hebben we samen met een marketeer ons Marketingplan voor 2019 opgesteld. Vanuit dit Marketingplan is FlexAssessment gestart met een professioneel Sales- en Acquisitieteam om ons klantbestand nog meer boost te geven. Ook onze website krijgt een make-over en een eigentijdse, frisse ‘look & feel’, meer passend bij onze actuele ideeën.

  FlexAssessment - Leuke opdrachten

  Leuke opdrachten…

  In september 2017 zijn we door DJI benaderd en hebben we op basis van een onderhandse aanbesteding selectiepsychologen mogen aanleveren. In 2018 zijn drie Flexers voor DJI werkzaam geweest. Voor de Belastingdienst hebben we psychologen voorgedragen voor reguliere assessments, maar ook voor de selectie van vuurwapendragers bij de Douane en de FIOD. In de zomer zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Compagnon, een gerenommeerd bureau voor Recruitment-, Career- en HR Services. Natuurlijk hebben we ook voor bestaande opdrachtgevers, zoals voor onze samenwerkingspartner QTC, de afgelopen maanden regelmatig leuke opdrachten uitgevoerd.

  FllexAssessment productontwikkeling

  Het Flipse-team full swing in de weer….

  Het ‘uitrol-offensief’ naar aanleiding van het Ipse-project is in volle gang. Na een aantal ‘doorpaksessies’ hebben we een helder manifest en een pakkende brochure samengesteld, op basis van een speciaal voor dit project uitgewerkte missie/visie. Het manifest en de brochure zijn in co-creatie tot stand gekomen, maar het eerstgenoemde door de specifieke inzet van Nathalie, Annemarie en Vincent. En de brochure door met name de inspanning van Inge, Paulina en Hans. De volgende stap is dat we in 2019 een themabijeenkomst voor (potentiele) opdrachtgevers zullen organiseren om ons Fl-Ipse-product (met Dynamische Zelfsturing als centraal thema: een groeps- en ontwikkelgericht assessment) op luisterrijke wijze onder de aandacht te brengen.
  FlexAssessment productontwikkeling 1FlexAssessment productontwikkeling 2FlexAssessment productontwikkeling 3
  FlexAssessment aan de slag met productontwikkeling.

  2017
  FlexAssessment - 60 assessments in 3 dagen

  60 assessments in 3 dagen

  Op 16, 18 en 23 mei heeft FlexAssessment BV in opdracht van VIStrainingen een mooie opdracht mogen uitvoeren: 60 assessments in 3 dagen afnemen. Met een team van 20 Flexers (adviseurs en acteurs) hebben wij een Ontwikkel Assessment Game gedraaid in een sfeervolle ambiance: Duinzigt Oegstgeest. Een geweldige uitdaging (zeker achter de schermen), maar meer nog een prachtige klus.

  Toon meer tekst

  Wat een feest om met een club enthousiaste, goed geëquipeerde professionals en een aansprekend programma drie dagen op te trekken. De sfeer was super! Alles, naast het programma en de interactie tussen deelnemers en begeleiding en deelnemers onderling, leek te kloppen. Dus ook bijvoorbeeld het prachtige weer, de heerlijke lunch op de binnenplaats en de netwerkgesprekken (onderdeel van het programma) die al wandelend buiten konden worden gevoerd! Gezien de evaluatie die wij bij de deelnemers hebben uitgezet, kunnen wij stellen dat ook zij tevreden terug kijken op het programma, de professionele, plezierige en constructieve begeleiding, de rapportages en de (telefonische) vervolggesprekken. Uiteraard gaan we aan de slag met ook enkele kritische noten.

  Zonder meer leuk om te ervaren dat het in gezamenlijkheid bundelen van kracht, kwaliteit en ervaring mooie en concrete vruchten afwerpt!

  FlexAssessment netwerkbijeenkomst De Markt

  De Markt: FlexAssessment Netwerkbijeenkomst

  De netwerkbijeenkomst van deze maand; het ging iets anders dan we hadden bedacht, maar daarom niet minder leuk en inspirerend! Nee, geen ‘kraampjes’ met vragers en aanbieders ‘in the barn’. Door drukte en op het laatste moment andere prioriteiten was de opkomst minder dan verwacht. Maar met een club van ongeveer 20 Flexers hebben we op een informele, ongedwongen, tevens leerzame manier deze ‘Mei-markt-editie’ luisterrijk vorm en inhoud kunnen geven. En dat in de tuinkamer…

  Toon meer tekst

  Lag het aan de naam? Geen idee. Hoe het ook zij: Paulina Linnenbank en Paul Hartman hebben mooie pitches (of eigenlijk mooie lezingen) gegeven over respectievelijk (interculturele) diversiteit en FIRO/MBTI. Hierbij hebben beiden hun boek (nogmaals) onder de aandacht gebracht.

  Het idee om een kort voorstelrondje te doen was ook een hele goede, die wij er – ook bij grotere groepen – voor de komende bijeenkomsten inhouden. Hierdoor leer je elkaar en elkaars kwaliteiten, wensen en suggesties meteen beter kennen.

  We proudly present FlexAssessment BV

  We proudly present: FlexAssessment BV

  FlexAssessment, gestart in 2014, is klaar voor ‘the next level’: FlexAssessment BV is op 11 januari (heuglijk) geformaliseerd bij de notaris in Abcoude.

  2016
  FlexAssessment - Introductie Jeroen Mulder als mede-eigenaar

  Introductie Jeroen Mulder als mede-eigenaar

  Introductie Jeroen Mulder als mede-eigenaar tijdens geslaagde bijeenkomst in Leusden. De opkomst was groot bij de introductie van Jeroen Mulder als mede eigenaar/managing partner van FlexAssessment. Onder het genot van een hapje en een drankje is Jeroen geïntroduceerd. Natuurlijk hebben we meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst van ons vak en daarmee de toekomst van FlexAssessment.

  Training FlexAssessment portal

  Training FlexAssessment portal

  18 mei vond de eerste training ‘FlexAssessment Portal’ voor de assessmentpsychologen van FlexAssessment plaats. De FlexAssessment Portal, die maatwerk door eelloo (voorheen Meurs HRM) voor FlexAssessment is ontwikkeld, is een online assessmentomgeving waarin zowel adviseurs als deelnemers het administratieve deel van het assessment kunnen doorlopen. In de portal kunnen vragenlijsten worden ingevuld, cv’s geüpload, informatie opgevraagd en rapporten aangemaakt en verzonden. De training was een groot succes; de adviseurs zijn stuk voor stuk enthousiast over deze mooie, efficiënte en eigentijdse manier van assessments doen. Dank aan eelloo voor het verzorgen van de training. Wij zien uit naar de volgende in deze serie, die naar verwachting in het najaar van 2016 zal plaatsvinden.

  2015
  FlexAssessment - Samenwerking eelloo & ontwikkeling portal

  Samenwerking eelloo & ontwikkeling portal

  Wij zijn er trots op dat 28 augustus jl. het contract is getekend tussen FlexAssessment en eelloo (voorheen Meurs HRM). FlexAssessment gaat gebruik maken van een vernieuwend platform, ontwikkeld door eelloo, een innovatieve ontwikkelaar van eAssessments, eHRM tools en platforms. Dit assessmentplatform verzorgt het volledige assessmentproces en wordt speciaal ingericht voor FlexAssessment.

  Het assessmentplatform van eelloo is ontwikkeld vanuit een visie op assessments waarin een gelijkwaardiger rolverdeling tussen kandidaat, psycholoog en opdrachtgever mogelijk wordt. Een coproductie waarbij de kandidaat veel mogelijkheden voor zelfregie geboden wordt. Dit past bij veel ontwikkel- en employabilitytrajecten. Wat ons betreft sluit dit model ook goed aan bij assessmentdienstverlening in meer traditionele zin. Een assessment wordt hierdoor voor de kandidaat een meer eigentijdse, professioneler en prettiger belevenis.

   

  FlexAssessment

   
  info@flexassessment.nl
  085 13 02 333

  KvK-nummer 67633552
  BTW-identificatienummer NL857101535B01
   
  Sitemap
  Privacyverklaring
  Cookies

  theme building 8days.nl