wp_desktop HD_MRK
PG +++ CSTM_PST_TP: pagePagina's

Dienstverlening

FlexAssessment werkt vanuit gelijkwaardigheid tussen opdrachtgevers, medewerkers en adviseurs. Wij gaan uit van de gedachte dat medewerkers zelf de belangrijkste ervaringsdeskundige, regisseur en professional zijn van hun leven en loopbaan. Wanneer die autonomie wordt aangeboord en aangesproken ontstaat bevlogenheid, zingeving en motivatie. Het faciliteren hiervan komt tot uitdrukking in onze werkwijze en de manier waarop wij contacten vormgeven.

Onze dienstverlening is gebaseerd op 5 P’s:
Producten, Professionals, Proces, Plaats en uiteraard de P van Plezier!

Producten

Cross-Over Assessments

Een interactieve cross-over van assessmentonderdelen, training en coaching. Ontwikkelgericht met rendement op individueel- en teamniveau. Inspirerend, speels, inzichtelijk en leerzaam.

Selectie/Potentieel Assessments

Werpt licht op talenten, kwaliteiten, ontwikkelpunten, geschiktheid of het groeipotentieel van een (aankomend) medewerker in relatie tot een specifieke functie en context.

Loopbaan/Ontwikkel Assessments

Geeft helder inzicht in drijfveren, kwaliteiten, vaardigheden en interessegebieden. Vertaling naar passende functies en een duidelijk ontwikkeladvies.

QuickScans

 
Geschikt voor preselectie
(online afname)

  • Drijfverenonderzoek
  • Capaciteitentesten
  • Persoonlijkheidsonderzoek
  • Korte rapportage met eventueel succesprognose

OntwikkelScans

Ter ondersteuning van het inwerktraject. Het accent ligt op het bespreken, spiegelen en vervolmaken van een door de medewerker aan de hand van diverse opdrachten opgesteld Ontwikkelaktieplan.

LoopbaanOriëntatie

Traject bestaande uit een arbeidsmarktscan, gesprekssessies met een loopbaancoach en het bespreken van een concreet opgesteld Aktieplan. Bedoeld ter ondersteuning van een (her)oriëntatie op je loopbaan.

Training

 
Ontwikkel je talent en leer nieuwe vaardigheden aan met de juiste training. Voortkomend uit een individueel assessment of groepsassessment.

Coaching

 
Ontwikkel je talent en leer nieuwe vaardigheden aan met een vorm van coaching en een coach die bij je past. Voortkomend uit een individueel assessment of groepsassessment.

Niveau Certificaat

 
Niet de vereiste vooropleiding? Toon aan dat je over een mbo/hbo/academisch werk- en denkniveau beschikt met ons Niveau Certificaat. Uitgegeven door registerpsycholoog NIP.

In House Psycholoog (IHP)

Ondersteunt en begeleidt uw selectieproces;
Staat garant voor efficiency;
Is altijd bereikbaar;
Is bij u in huis en kent uw organisatie door en door.

Online

Covid 19 heeft ook voor positieve veranderingen gezorgd. In eerste instantie improviseren werd gaandeweg vernieuwen. Met als gevolg dat wij vrijwel al onze dienstverlening naast face-to-face nu ook volledig online kunnen aanbieden!

 

Professionals

Alle professionals van FlexAssessment zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Wij staan garant voor onze adviseurs, op basis van de in de illustratie genoemde eigenschappen.

Proces

Het proces verloopt altijd in overleg. Wij schakelen bijvoorbeeld vlot, indien een assessment spoed heeft. Van een enkel assessment tot een grootschalig project waarbij wij de projectleiding op ons nemen, het kan allemaal.  

Nederland

Plaats

Wij werken samen met jou in inspirerende, sfeervolle ambiances door heel Nederland waarin je je direct thuis voelt en je ook in letterlijke zin ruimte voor ontwikkeling ervaart.

Plezier

Het ervaren van plezier in ons werk is voor ons geen loze kreet, maar een daadwerkelijk belangrijke drijfveer. Voor ons is dit gekoppeld aan het delen van ervaringen en het uitwisselen van kennis: door en voor het hele netwerk van professionals. En ook door het samen optrekken met onze klanten (opdrachtgevers en deelnemers). Op basis van gelijkwaardigheid, wederzijds respect én een vleugje humor. Samen bereik je meer.  

 

FlexAssessment

 
info@flexassessment.nl
085 13 02 333

KvK-nummer 67633552
BTW-identificatienummer NL857101535B01
 
Sitemap
Privacyverklaring
Cookies

theme building 8days.nl