wp_desktop HD_MRK
PG +++ CSTM_PST_TP: pagePagina's

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze producten en tarieven? We vertellen je graag meer!

Management FlexAssessment

DSPL-PRFS_PSTS | DSPL-DVSRS-psts-100
Assessmentpsycholoog en managing partner Jane Kim - FlexAssessment
Jane Kim
Managing Partner
Blaricum

+31 6 53 29 38 30
jane@flexassessment.nl

Samen met een professioneel team kom ik graag tot mooie resultaten. In het mede richting geven aan FlexAssessment ligt dan ook mijn passie: ik houd van verbinding, kracht en samenhang. Evenals van ‘fun’. Met onze klanten denk ik graag op actieve wijze mee bij selectie-, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken. Zij kunnen rekenen op creatieve en bruikbare adviezen. Evenals op mijn flexibiliteit en enthousiasme. In mijn jarenlange ervaring als assessmentpsycholoog heeft het bijdragen aan de zelfontplooiing en -ontwikkeling van andere mensen altijd centraal gestaan. En dat op een ontspannen, tevens aandachtige manier. Neem de proef op de som: ik nodig u van harte uit om kennis met ons te maken.Assessmentpsycholoog en managing partner Jeroen Mulder - FlexAssessment
Jeroen Mulder
Managing Partner
Leiden

+31 6 37 22 93 67
jeroen@flexassessment.nl

In mijn werk combineer ik mijn persoonlijke interesse in mensen met psychologische kennis en praktijkervaring. Binnen FlexAssessment haal ik plezier en voldoening uit het matchen van persoonlijke kwaliteiten van adviseurs met de klantvraag. Wanneer organisatie, medewerker en adviseur enthousiast zijn over ons werk, kan mijn dag niet meer stuk. Ik werk resultaatgericht, analytisch én energetisch, ben laagdrempelig benaderbaar en geloof in de kracht van humor bij het oplossen van problemen. Iedere nieuwe opdracht daagt mij uit en geeft mij energie.Bel ons, of laat hieronder een bericht achter

   

  FlexAssessment

   
  info@flexassessment.nl
  085 13 02 333

  KvK-nummer 67633552
  BTW-identificatienummer NL857101535B01
   
  Sitemap
  Privacyverklaring
  Cookies

  theme building 8days.nl