wp_desktop HD_MRK
xxx
We zeggen wat we doen
&
We doen wat we zeggen
PG +++ CSTM_PST_TP: page Pagina's

Over ons

FlexAssessment bestaat uit een bevlogen team van ondernemende, bezielde en gedreven professionals. Ervaren psychologen die hun krachten hebben gebundeld. Wij geloven in het vermogen van mensen om plezier, creativiteit en vrijheid in hun werkende leven te (her)vinden. En daar pluk jij de vruchten van.

Management FlexAssessment

DSPL-PRFS_PSTS | DSPL-DVSRS-psts-100
Assessmentpsycholoog en managing partner Jane Kim - FlexAssessment
Jane Kim
Managing partner

+31 6 53 29 38 30
jane@flexassessment.nl

Samen met een professioneel team kom ik graag tot mooie resultaten. In het mede richting geven aan een netwerkorganisatie als FlexAssessment ligt dan ook mijn passie: ik houd van verbinding, kracht en samenhang. Evenals van ‘fun’. Met onze klanten denk ik graag op actieve wijze mee bij selectie-, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken. Zij kunnen rekenen op creatieve en bruikbare adviezen. Evenals op mijn flexibiliteit en enthousiasme. In mijn jarenlange ervaring als assessmentpsycholoog heeft het bijdragen aan de zelfontplooiing en -ontwikkeling van andere mensen altijd centraal gestaan. En dat op een ontspannen, tevens aandachtige manier. Neem de proef op de som: ik nodig u van harte uit om kennis met ons te maken.Assessmentpsycholoog en managing partner Jeroen Mulder - FlexAssessment
Jeroen Mulder
Managing partner

+31 6 37 22 93 67
jeroen@flexassessment.nl

In mijn werk combineer ik mijn persoonlijke interesse in mensen met psychologische kennis en praktijkervaring. Binnen FlexAssessment haal ik plezier en voldoening uit het matchen van persoonlijke kwaliteiten van adviseurs met de klantvraag. Wanneer organisatie, medewerker en adviseur enthousiast zijn over ons werk, kan mijn dag niet meer stuk. Ik werk resultaatgericht, analytisch én energetisch, ben laagdrempelig benaderbaar en geloof in de kracht van humor bij het oplossen van problemen. Iedere nieuwe opdracht daagt mij uit en geeft mij energie.De huidige snelle maatschappelijke, technologische en economische veranderingen doen een beroep op medewerker en organisatie. Van medewerkers vraagt het om nieuwsgierig te zijn, initiatieven te nemen om te experimenteren en zichzelf te ontwikkelen. Om durf, veerkracht, flexibiliteit en persoonlijk leiderschap. En, om vitaal te blijven, om eigenheid en zichzelf durven zijn.

Van de organisatie wordt gevraagd om een open, uitnodigende, faciliterende en bekrachtigende benadering richting medewerkers. In plaats van mensen ‘voor jaren vast te zetten’ in een functie wordt de vraag: in welke rol komt hij of zij het beste tot zijn recht, ten gunste van zowel medewerker als organisatiedoelstellingen?

FlexAssessment zet zich in bovenstaande inzichtelijk te maken en mens en organisatie op elkaar aan te sluiten. Wil je meer weten over ons gedachtegoed of onze werkwijze? Of heb je andere vragen? Neem contact op met Jane Kim of Jeroen Mulder.

 

FlexAssessment

 
info@flexassessment.nl
085 13 02 333

KvK-nummer 67633552
BTW-identificatienummer NL857101535B01
 
Sitemap
Privacyverklaring
Cookies

theme building 8days.nl