wp_desktop HD_MRK
xxx
Zeggen wat we doen
&
Doen wat we zeggen
PG +++ CSTM_PST_TP: pagePagina's

Over ons

FlexAssessment bestaat uit een bevlogen team van ondernemende, bezielde en gedreven professionals. Ervaren psychologen die hun krachten hebben gebundeld. Wij geloven in het vermogen van mensen om plezier, creativiteit en vrijheid in hun werkende leven te (her)vinden. En daar pluk jij de vruchten van.

 
Onderscheidend
flexibel
Dynamisch
gedreven
Inspirerend
professioneel
klantgericht
Ondernemend

De huidige snelle maatschappelijke, technologische en economische veranderingen doen een beroep op medewerker en organisatie. Van medewerkers vraagt het om nieuwsgierig te zijn, initiatieven te nemen om te experimenteren en zichzelf te ontwikkelen. Om durf, veerkracht, flexibiliteit en persoonlijk leiderschap. En, om vitaal te blijven, om eigenheid en zichzelf durven zijn.

Van de organisatie wordt gevraagd om een open, uitnodigende, faciliterende en bekrachtigende benadering richting medewerkers. In plaats van mensen ‘voor jaren vast te zetten’ in een functie wordt de vraag: in welke rol komt hij of zij het beste tot zijn recht, ten gunste van zowel medewerker als organisatiedoelstellingen?

FlexAssessment zet zich in bovenstaande inzichtelijk te maken en mens en organisatie op elkaar aan te sluiten. Wil je meer weten over ons gedachtegoed of onze werkwijze? Of heb je andere vragen? Neem contact op met Jane Kim of Jeroen Mulder.

 

FlexAssessment

 
info@flexassessment.nl
085 13 02 333

KvK-nummer 67633552
BTW-identificatienummer NL857101535B01
 
Sitemap
Privacyverklaring
Cookies

theme building 8days.nl